Software til medicinsk udstyrskommunikator (Medic)

Du kan bruge dine eksisterende PACS (Picture Archive and Communication System), DICOM-arbejdsstationer og billeddannelsesenheder (computertomografi, magnetisk resonansbilleddannelse, ultralyd, røntgen, endoskopi, PET, angiografi osv.) med PostDICOM Cloud PACS. Disse systemer kan kommunikere med PostDICOM Cloud ved hjælp af DICOM-protokoller (C-Store, C-Find, C-Get, C-Move) via MeDIC-software (Medical Device Communicator). Du kan downloade, installere og bruge det fra Windows, macOS og Linux operativsystemer.

Du kan finde dokumentation for forskellige operativsystemer (Medical Device Communicator) (Medical Device Communicator) i nedenstående links.

Du kan også finde Redigering af Medical Device Communicator (MeDiC) dokumentation for forskellige operativsystemer i nedenstående links.