MeDIC (Medical Device Communicator) software

U kunt uw bestaande PACS (Picture Archive and Communication System), DICOM-werkstations en beeldvormingsapparaten (Computertomografie, Magnetic Resonance Imaging, Ultrasound, Röntgenstraling, Endoscopie, PET, Angiografie, enz.) gebruiken met PostDiCom Cloud PACS. Deze systemen kunnen communiceren met PostDiCom Cloud met behulp van DICOM-protocollen (C-Store, C-Find, C-Get, C-Move) via Medical Device Communicator (MeDIC) software. U kunt het downloaden, installeren en gebruiken vanaf Windows-, macOS- en Linux-besturingssystemen.

U kunt de documentatie van Medical Device Communicator (MeDIC) voor verschillende besturingssystemen vinden in de onderstaande links.

Via de onderstaande links kunt u ook de documentatie voor het bewerken van Medical Device Communicator (MeDiC) voor verschillende besturingssystemen vinden.