Programvara för medicinteknisk kommunikationsenhet (MeDC)

Du kan använda dina befintliga PACS (Picture Archive and Communication System), DICOM-arbetsstationer och bildåtergivningsenheter (datortomografi, magnetisk resonansavbildning, ultraljud, röntgen, endoskopi, PET, angiografi, etc.) med PostDICOM Cloud PACS. Dessa system kan kommunicera med PostDICOM Cloud med DICOM-protokoll (C-Store, C-Find, C-Get, C-Move) via Medical Device Communicator (MeDC) programvara. Du kan ladda ner, installera och använda den från Windows, MacOS och Linux operativsystem.

Du hittar Medical Device Communicator (MeDC) dokumentation för olika operativsystem i länkarna nedan.

Du kan också hitta redigering av Medical Device Communicator (MeDiC) dokumentation för olika operativsystem i länkarna nedan.