Visning af patientens nuværende og tidligere ordrer på ét sted

TRIN
1

På siden „Patientsøgning“ vil du se alle patientordrer på din konto med patientnavn, patient-id, adgangsnr, modalitet, undersøgelsesdato, placering, billedtællingskolonner og oplysninger om dokumentoptælling.

TRIN
2

Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes.

TRIN
3

Du vil se alle ordrer fra den valgte patient i venstre side af siden efter datorækkefølge. Patientens aktuelle rækkefølge vises øverst i feltet, og tidligere ordrer vil blive arrangeret under denne ordre. Du kan se dato, klokkeslæt og modalitetsoplysninger øverst i hver ordre.

TRIN
4

Alle billeder og dokumenter, der føjes til ordren, vises under ordreoplysningerne. Du kan se serien af billeder eller dokumenter i enhver rækkefølge ved at klikke på den. Du kan skjule en ordre ved at klikke på pileknappen øverst til højre på den, eller du kan skjule alle ordrer ved at klikke på pileknappen øverst til venstre i feltet. Når du har skjult ordrerne, vil du kun se ordreoplysningerne.

TRIN
5

Hvis du vil opdatere feltet, skal du klikke på knappen „Opdater“ øverst til venstre i feltet.

Viewing Patient’s Current and Previous Orders In One Place Viewing Patient’s Current and Previous Orders In One Place Viewing Patient’s Current and Previous Orders In One Place Viewing Patient’s Current and Previous Orders In One Place Viewing Patient’s Current and Previous Orders In One Place