Tilføjelse af medicinske billeder til mapper

1

På siden „Trin 2/4: Se valgte filer“ kan du se alle forhåndsvisninger af patientundersøgelser. Nederst i hver forhåndsvisning af patientundersøgelse er der 4 knapper, nemlig anonymisere, tilføj kliniske dokumenter, tildel undersøgelse til en mappe og vis undersøgelsesdetaljer. For at tilføje patientundersøgelser til mapper skal du klikke på det mappeformede ikon.

TRIN
2

Du kan se de filer, du tidligere har oprettet. Du kan oprette en ny mappe ved at klikke på ikonet Ny mappe øverst til højre.

TRIN
3

Når du har klikket på knappen Ny mappe, vises formularen til oprettelse af mappe.

TRIN
4

Tilføj mappenavn, beskrivelse (valgfrit) og klik på knappen „Opret“.

TRIN
5

Gå til fanen „Patientsøgning“ i venstre menu, højreklik på patienten, du vil føje til mappen, og klik på „Tilføj til mappe“.

TRIN
6

Vælg mappe, og klik på knappen „Tilføj til mappe“.

TRIN
7

Du kan se meddelelse i nederste højre vindue.

Adding Medical Images to Folders Adding Medical Images to Folders Adding Medical Images to Folders Adding Medical Images to Folders Adding Medical Images to Folders Adding Medical Images to Folders Adding Medical Images to Folders