Upload af kliniske dokumenter med medicinske billeder

1

På siden „Trin 2/4: Se valgte filer“ kan du se alle forhåndsvisninger af patientundersøgelser. Nederst i hver forhåndsvisning af patientundersøgelse er der 4 knapper, nemlig anonymisere, tilføj kliniske dokumenter, tildel undersøgelse til en mappe og vis undersøgelsesdetaljer. For at tilføje kliniske dokumenter til en patientundersøgelse skal du klikke på ikonet „Tilføj dokument“.

TRIN
2

Når du har klikket på ikonet „Tilføj dokument“, vises dokumentvalgformularen. På den formular skal du klikke på knappen „Vælg fil“ for at tilføje et dokument. Understøttede filtyper er MP4, AVI, PDF, BMP, PNG, JPEG og JPG. Når du har valgt de dokumenter, du vil uploade, vises dokumenterne som vist nedenfor. Du kan ændre navnet på filen eller tilføje filbeskrivelse ved at klikke på det blyantformede ikon i højre side af dokumentinfo. Når du har tilføjet filbeskrivelsen, kan du gemme den ved at klikke på det diskformede ikon eller annullere det ved at klikke på krydsikonet. Dokumenter kan fjernes fra listen ved at klikke på papirkurv-ikonet.

TRIN
3

Når du har tilføjet alle dokumenter og foretaget redigeringer, du ønsker, skal du klikke på „OK“ knappen for at gemme dem. Ikonet „Tilføj dokument“, der tidligere var hvidt, bliver til sort farve, hvilket indikerer, at nogle dokumenter vil blive uploadet med den patientundersøgelse.

På denne måde kan du tilføje eventuelle kliniske dokumenter til enhver patientundersøgelse, før du uploader til PostDicom cloud.

Uploading Clinical Documents with Medical Images Uploading Clinical Documents with Medical Images Uploading Clinical Documents with Medical Images