Visning i 3D

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden.

TRIN
2

Når du har klikket, vises værktøjssektionen. I funktionsfeltet skal du klikke på ikonet „3D View“ i venstre side af feltet.

TRIN
3

Når du har klikket på ikonet, vises 3D-billedet i vinduet. Du kan bruge de fleste funktioner på 3D-billedet. De aktive funktioner vises farvede, og de inaktive funktioner vises nedtonet i funktionsfeltet.

Viewing in 3D Viewing in 3D Viewing in 3D