Visning af mappeegenskaber

1

Mapper og deres indhold kan ses fra to forskellige steder. Den første er fra afsnittet „Mapper“ på hovedskærmen. Den anden er formularen „Vælg mappe“, der vises under upload, når medicinske billeder og kliniske dokumenter føjes til mapper. På disse to placeringer er mappernes, værktøjslinjernes og funktionernes visuelle udseende identisk. Derfor bruges skærmbilleder, der er taget fra afsnittet „Mapper“ i denne artikel.

På siden „Mapper“ vises alle mapper og deres indhold.

TRIN
2

Klik på den mappe, du vil se egenskaber. Når du har klikket, bliver den valgte mappe til blå farve, og hvis du klikker igen, vil den blive fravalgt.

Når du har valgt mappen, skal du klikke på ikonet „Mappeegenskaber“ øverst til højre i formularen eller højreklikke på mappen og klikke på egenskaber for at se mappeegenskaber.

TRIN
3

Når du har klikket på ikonet, vil du se egenskaberne for den valgte mappe.

1 - Du kan beregne lagerstørrelsen på den mappe ved at klikke på knappen „Beregn“.

2 - Du kan se de delte oplysninger for den valgte mappe ved at klikke på ikonet „i“.

3 - Du kan stoppe med at dele mappen ved at klikke på skraldikonet.

4 - Du kan rense alle udløbne aktier ved at klikke på knappen „Rens alle udløbne aktier“.

TRIN
4

Når du klikker på informationsikonet, vil du se de delte oplysninger for den valgte mappe. Du kan dele QR-koden eller URL'en, og du kan også indstille en ny adgangskode og udløbsdato.

Viewing Folder Properties Viewing Folder Properties Viewing Folder Properties Viewing Folder Properties