Brug af ROI (Region of Interest) værktøj

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden.

Når du har klikket, vises værktøjssektionen. I feltet „Annotationer“ skal du klikke på ikonet „Elliptisk ROI“ øverst på afsnittet.

TRIN
2

Når du klikker på ikonet, bliver det til blå farve, og et elliptisk ROI-tegn vises nederst på musemarkøren. Klik på startpunktet for det ROI, du vil vælge, og flyt musen til slutpunktet. Indtil du klikker, vises ROI i blåt. Klik på slutpunktet for ROI, og derefter vises det elliptiske område af interesse i gult. Du vil se middel-, maksimum- og minimumsmålinger ved siden af slutpunktet.

Hvis du har brug for det, kan du oprette og måle så meget ROI, som du vil på visningen. Højreklik for at afslutte ROI-værktøjet. Musemarkøren vender tilbage til standardfunktionen.

TRIN
3

For at flytte ROI skal du højreklikke for at afslutte funktionen, klikke på punktet midt i ROI og trække musen til den ønskede retning.

Using ROI (Region of Interest) Tool Using ROI (Region of Interest) Tool Using ROI (Region of Interest) Tool