Brug af negere, roter, vend lodret/vandret, øg/mindsk tykkelse, zoom ind/ud, nulstil funktioner

TRIN
1

På siden „Patientsøgning“ kan du se alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne, og derefter åbnes siden „Vis“. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden. Når du har klikket, vises værktøjssektionen.

Negere.

For at negere billedet skal du klikke på ikonet „Negativ“ i venstre side af siden.

TRIN
2

Når du har klikket, vil du se det inverterede billede i vinduet. Hvis du vil se det normale billede, skal du klikke igen.

TRIN
3

Ro

ter Klik på ikonet „Roter 90 grader“ i venstre side af siden.

TRIN
4

Hvis du klikker en gang, roterer billedet 90 grader til højre. Du kan klikke to gange for at rotere billedet 180 grader, tre gange klikke for at rotere det 270 grader eller fire gange klikke for at rotere det 360 grader (vende tilbage til det oprindelige plan). Billedet roteret 90 grader er vist nedenfor.

TRIN
5

Vend lodret

Klik på ikonet „Vend lodret“ på venstre side af siden for at vende billedet lodret.

TRIN
6

Når du har klikket, vil du se det lodrette spejlbillede af dit billede i vinduet.

TRIN
7

Vend vand ret For

at vende billedet vandret, klik på ikonet „Vend vandret“ på venstre side af siden.

TRIN
8

Når du har klikket, vises det vandrette spejlbillede af dit billede i vinduet.

TRIN
9

Forøg/formind

sk tykkelse
Klik på ikonet „Forøg tykkelse“ i venstre side af siden for at øge billedets tykkelse med et niveau.

TRIN
10

Når du har klikket, vil du se et niveau fortykket billede i vinduet. Jo mere du klikker, bliver billedet tykkere

TRIN
11

For at reducere billedets tykkelse med et niveau skal du klikke på ikonet „Reducer tykkelse“.

TRIN
12

Når du har klikket, vises det reducerede billede af tykkelsen i vinduet.

TRIN
13

Zoom ind/ud

Klik på ikonet „Zoom ind“ i venstre side af siden for at zoome ind på billedet med et niveau.

TRIN
14

Når du har klikket, bliver billedet et niveau større. Jo mere du klikker, billedet bliver større.

TRIN
15

For at zoome ud på billedet med et niveau skal du klikke på ikonet „Zoom ud“ i venstre side af siden.

TRIN
16

Når du har klikket, vil du se, at billedet bliver et niveau mindre. Jo mere du klikker, bliver billedet mindre.

TRIN
17

Nulstil

Klik på ikonet „Nulstil“ i venstre side af siden. Når du har klikket på ikonet, nulstiller du alle funktionsaktiviteterne på billedet og vender tilbage til det originale billede.

Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions Using Negate, Rotate, Flip Vertical/Horizontal, Increase/Decrease Thickness, Zoom In/Out, Reset Functions