Brug af afstandsværktøjet

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden.

TRIN
2

Når du har klikket, vises værktøjssektionen. I feltet „Annotationer“ skal du klikke på ikonet „Lineal“ øverst til venstre i sektionen.

TRIN
3

Når du klikker på ikonet, bliver det til blå farve, og et linealtegn vises nederst på musemarkøren. Klik på startpunktet for den afstand, du vil måle, og flyt musen til slutpunktet. Indtil du klikker, vises afstanden i blåt. Klik på afstandens endepunkt, og så bliver det gult. Du vil se afstandsværdien ved siden af slutpunktet, som er den faktiske værdi af den målte afstand.

Hvis du har brug for at måle en anden afstand, skal du klikke på start- og slutpunkterne for den nye måling. Højreklik for at afslutte måleværktøjet. Musemarkøren vender tilbage til standardfunktionen.

TRIN
4

For at flytte linjen skal du højreklikke for at afslutte funktionen, klikke på punktet midt på linjen og trække musen til den ønskede retning.

På denne måde kan du måle enhver afstand på visningen med dens faktiske værdi.

Using Distance Tool Using Distance Tool Using Distance Tool Using Distance Tool