Brug af krydslinealværktøjet

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden.

Når du har klikket, vises værktøjssektionen. I feltet „Annotationer“ skal du klikke på ikonet „Cross Ruler“ på oversiden af sektionen.

TRIN
2

Når du klikker på ikonet, bliver det til blå farve, og et krydslinealtegn vises nederst på musemarkøren. Tegn den første linje ved at klikke på startpunktet, flytte musen til slutpunktet, og klik igen. Træk derefter den anden linje på samme måde ved at krydse den første linje. Indtil du klikker på det fjerde punkt, vises linjerne i blå farve. Når du har klikket på slutpunktet på den anden linje, bliver linjerne gule. Du vil se afstandene på begge linjer med et kryds mellem dem ved siden af endepunktet på den anden linje. Dette er de faktiske værdier af de målte afstande.

Hvis du har brug for at måle et andet tværområde, skal du tegne to nye linjer til den nye måling. Højreklik for at afslutte værktøjet. Musemarkøren vender tilbage til standardfunktionen.

TRIN
3

For at flytte tværområdet skal du højreklikke for at afslutte funktionen, klikke på punktet midt på krydset og trække musen til den ønskede retning.

Using Cross-Ruler Tool Using Cross-Ruler Tool Using Cross-Ruler Tool