Brug af Cobb-Angle Tool

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden.

TRIN
2

Når du har klikket på det, vises værktøjssektionen. I feltet „Annotationer“ skal du klikke på ikonet „Cobb-Angle“ på oversiden af sektionen.

TRIN
3

Når du klikker på ikonet, bliver det til blå farve, og et cobb-vinkeltegn vises nederst på musemarkøren. Tegn den første linje ved at klikke på startpunktet, flytte musen til slutpunktet, og klik igen. Træk derefter på samme måde den anden linje i den Cobb-vinkel, du vil måle. Indtil du klikker på det fjerde punkt, vises linjerne i blåt. Når du har klikket på slutpunktet på den anden linje, bliver linjerne gule. Du vil se vinkelværdien ved siden af slutpunktet på den anden linje, som er den faktiske værdi af den målte vinkel.

Hvis du har brug for at måle en anden cobb-vinkel, skal du tegne to nye linjer til den nye måling. Højreklik for at afslutte måleværktøjet. Musemarkøren vender tilbage til standardfunktionen.

TRIN
4

For at flytte vinklen skal du højreklikke for at afslutte funktionen, klikke på punktet midt i vinklen og trække musen til den ønskede retning.

Using Cobb-Angle Tool Using Cobb-Angle Tool Using Cobb-Angle Tool Using Cobb-Angle Tool