Brug af pileværktøjet

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden.

TRIN
2

Når du har klikket, vises værktøjssektionen. I feltet „Annotationer“ skal du klikke på ikonet „Pil“ på oversiden af sektionen.

Før du bruger annoteringer, skal du få vist et billede i vinduet. Når du klikker på ikonet, bliver det til blå farve, og et valgt annotationstegn vises nederst på musemarkøren.

TRIN
3

Når du klikker på ikonet, bliver det til blå farve, og et piletegn vises nederst på musemarkøren. Klik på det punkt, du vil indtaste en beskrivelse på visningen. Når du har klikket, åbnes en indtastningsboks. Indtast din beskrivelse i det relevante tomme felt, og klik på knappen „OK“. Hvis du vil afslutte indtastningsboksen, skal du klikke på „X“ -mærket.

TRIN
4

Når du har klikket på knappen „OK“, vises din beskrivelse i visningen

TRIN
5

Hvis du har brug for at indtaste en anden beskrivelse, skal du klikke på visningen og følge de samme trin.

Højreklik for at afslutte værktøjet. Musemarkøren vender tilbage til standardfunktionen.

For at flytte beskrivelsen skal du højreklikke for at afslutte funktionen, klikke på pilespidsen og trække musen til den ønskede retning.

Using Arrow Tool Using Arrow Tool Using Arrow Tool Using Arrow Tool Using Arrow Tool