Vise/skjule patientoplysninger i Viewport

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne, og derefter åbnes siden „Vis“.

I visningen vil du se det første billede af patienten med patientinformationen i øverste venstre hjørne af det. Patientinformationsdelen indeholder henholdsvis patientnavnet, patient-id, patientens fødselsdato, og køn af patientinformationen.

I nederste venstre hjørne af vinduet vil du se billedoplysningerne, såsom billedets sekvensnummer, vinduesbredden og vinduets centerværdier. Disse oplysninger kan variere afhængigt af medicinsk billedtype.

TRIN
2

For at skjule patientoplysninger i visningen skal du klikke på ikonet „Tags“ i venstre side af siden.

TRIN
3

Når du har klikket, skjules alle oplysninger i vinduet.

TRIN
4

Hvis du igen klikker på ikonet, vises oplysningerne i vinduet igen.

Showing/Hiding Patient Information on Viewport Showing/Hiding Patient Information on Viewport Showing/Hiding Patient Information on Viewport Showing/Hiding Patient Information on Viewport