Deling af PostDicom-mapper med brugere

1

PostDicom-mapper er private for PostDicom-brugeren. Med andre ord, skabte PostDicom mapper kan kun ses og administreres af skaberen. Hvis en bruger (f.eks. User-1) ønsker, at andre PostDicom-brugere skal se sine mapper, eller han ønsker at samarbejde om nogle mapper, kan han vælge og dele mapperne med brugere eller brugergrupper på sin PostDicom-konto.

I dette dokument beskriver vi, hvordan en bruger kan dele sine mapper med andre brugere i sin PostDicom-konto.

For at dele en PostDicom-mappe med brugere, følger proceduren nedenfor.

Højreklik først på den mappe, du vil dele, og vælg menupunktet „Del en mappe“.

TRIN
2

Gå til fanen „Del med bruger“, og vælg de brugere, du vil dele.

Angiv udløbsdatoen for aktien

Indstil, om brugeren kan dele mappen med andre brugere eller ej.

Angiv, om andre brugere kan redigere mappeindholdet (f.eks. tilføje eller fjerne patientordrer i det) eller ej.

Endelig skal du klikke på knappen „Del“.

TRIN
3

Hvis deling er fuldført, vil du se et delingsikon ved siden af mappen. Og du vil se „Mappe delt med succes“ besked i højre nederste hjørne.

TRIN
4

For at se den delte mappe i en anden bruger (f.eks. User-2) skal du logge ind på PostDicom med brugernavn (User-2) og adgangskode.

TRIN
5

Gå til fanen Mapper

TRIN
6

Vælg fanen „Delt med mig“. Nu kan User-2 se de delte mapper med ham. I dette eksempel kan han se mappen „Kursus 1", der deles af bruger-1. Nu kan User-2 navigere i denne mappe for at se patientordrer i den og se billederne. Hvis der gives korrekt tilladelse, kan User-2 dele denne mappe med andre brugere, eller han kan administrere (tilføje, fjerne) patientordrer i den mappe.

TRIN
7

VIGTIGT: Hvis bruger-2's „Ordreadgangstype“ er „Tildelt“, kan denne bruger kun se de patientordrer, der er tildelt ham. I så fald skal patientordrerne i den pågældende mappe efter deling af mappen med den pågældende brugergruppe også tildeles den pågældende brugergruppe.

For at gøre det skal du logge ind med User-1 og gå til Mapper sektion. Højreklik derefter på mappen og vælg menupunktet „Tildel -> Tildel til gruppe eller bruger“.

TRIN
8

På fanen „Tildel til bruger“ skal du vælge brugergrupperne og klikke på „Tildel til bruger“.

TRIN
9

Nu kan de brugere, der har „Ordreadgangstype“ som „Assigned“ (User-2), også se patientordrer i den pågældende mappe.

Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users Sharing PostDICOM Folders with Users