Deling af en uploadmappe

1

Mapper og deres indhold kan ses fra to forskellige steder. Den første er fra afsnittet „Mapper“ på hovedskærmen. Den anden er formularen „Vælg mappe“, der vises under upload, når medicinske billeder og kliniske dokumenter føjes til mapper. På disse to placeringer er mappernes, værktøjslinjernes og funktionernes visuelle udseende identisk. Derfor bruges skærmbilleder, der er taget fra afsnittet „Mapper“ i denne artikel.

På siden „Mapper“ vises alle mapper og deres indhold.

TRIN
2

Klik på den mappe, du vil dele. Når du har klikket, bliver den valgte mappe til blå farve, og hvis du klikker igen, fravælges den. Når du har valgt mappen, kan du klikke på ikonet „Del en upload-mappe“ øverst til højre i formularen, eller du kan højreklikke og vælge „Del en uploadmappe“

TRIN
3

Når du har klikket på ikonet, vil du se formularen Del en upload-mappe med e-mail, brug tofaktorgodkendelse (2FA) boks, send linkadgangskode i en anden e-mail-boks, det sprog, du vil konvertere dokumentet til, mappeadgangskode, mappetitel, mappebeskrivelse og udløbsdato. Det er obligatorisk at udfylde modtagerens e-mail og adgangskoden, der skal bruges til at se delt indhold. Sørg for, at du bruger en stærk adgangskode. Skriv et delingsnavn og en beskrivelse for mappen, og angiv derefter en udløbsdato for deling. Den delte bruger kan ikke se indholdet af den delte mappe efter udløbsdatoen. Når alle værdierne er indtastet, skal du klikke på knappen „Send Upload Link“. Upload mappe link og adgangskode sendes til den indtastede e-mail-adresse. På denne måde, hvis de uploader en fil, kan du se den.

TRIN
4

Når du har klikket, vil du se teksten „Folder Shared Successful“.

Sharing an Upload Folder Sharing an Upload Folder Sharing an Upload Folder Sharing an Upload Folder