Del patientordrer

1

Du kan dele patientordrer direkte fra afsnittene Søgeresultater. Du har to muligheder for at dele billederne. 1- Du kan sende et delelink og en delingsadgangskode. Og e-mail dem til modtagerens e-mail-adresse. 2- Du kan oprette et delelink og en aktieadgangskode. Og du kan kopiere dem og sende til modtageren ved hjælp af den valgte metode.

Søg i de patientordrer, du vil dele. Vælg derefter dem og højreklik på dem. Klik derefter på menupunktet „Del patientordre“.

TRIN
2

Delingsmulighed 1

For at sende delingslinket og adgangskoden til en e-mail-adresse, udfyld modtagerens e-mail-adresse, vælg udløbsdatoen for delingslinket, vælg, om modtageren kan downloade billederne til sin computer eller ej. Endelig skal du klikke på knappen „Send Share Link“.

Bemærk: Du har mulighed for at sende delingslinket til en e-mail-adresse og adgangskoden til en anden e-mail-adresse. For at gøre dette skal du klikke på afkrydsningsfeltet med navnet „Send link adgangskode i en anden e-mail“ og udfyld e-mail-adressen for at sende delingsadgangskoden.

TRIN
3

Du vil se en meddelelse, der angiver, at e-mailen sendes til modtagerens e-mail-adresse.

TRIN
4

Del Option 2

For at oprette delingslinket og adgangskoden, Klik på fanen „Klik på Del link“.

TRIN
5

Vælg udløbsdatoen for delingslinket, vælg, om modtageren kan downloade billederne til sin computer eller ej. Endelig skal du klikke på knappen „Send Share Link“.

TRIN
6

Du vil se QR-koden, delingslink-URL'en og delingsadgangskoden. Du kan kopiere dem, indsætte i det system, du bruger, og sende dem til modtageren. Du kan f.eks. kopiere og indsætte dem i dit e-mail-program og e-maile dem til modtageren fra din e-mailadresse.

Share Patient Orders Share Patient Orders Share Patient Orders Share Patient Orders Share Patient Orders Share Patient Orders