Gendannelse af billeder og mapper fra papirkurven

1

Når du har flyttet dine billeder og mapper til papirkurven i henhold til artiklen „Flytte mapper til papirkurven“, vises de fortsat i papirkurven. Klik på ikonet „Genbrug“ øverst til højre på siden for at se billederne eller mapperne i papirkurven.

Når du har klikket på ikonet, åbnes papirkurven. Du kan se alle billeder og dokumenter, der er flyttet her før.

TRIN
2

Klik på den mappe eller det billede, du vil gendanne. Når du har klikket på den, bliver den valgte mappe blå. Du kan vælge en eller flere mapper ved at klikke på ctrl-knappen på tastaturet.

Når du har valgt, skal du klikke på ikonet „Gendan“ øverst til højre i formularen for at gendanne mappen fra papirkurven.

Der vises en meddelelsesboks for at bekræfte, at du gendanner mappen. Klik på „Ja“ for at bekræfte, at du vil gendanne det. Hvis du ikke vil gendanne det, skal du klikke på „Nej“.

Når du har klikket på „Ja“, vises den genoprettede mappe eller billede, hvor det var før sletning.

Recovering Images and Folders from Recycle Bin Recovering Images and Folders from Recycle Bin