Navigering i mapper og visning af billeder og dokumenter

1

Mapper og deres indhold kan ses fra tre forskellige steder. Den første er fra afsnittet „Mapper“ på hovedskærmen. Den anden bruger formularen „Vælg mappe“, der vises under upload, når medicinske billeder og kliniske dokumenter føjes til mapper. Den tredje bruger formularen „Vælg mappe“ vist på resultatsiden „Søg“, når patientundersøgelser føjes til mapper. På disse tre placeringer er det visuelle udseende af mapperne, værktøjslinjen og funktionerne identiske, derfor bruges skærmbilleder taget fra afsnittet „Mapper“ i denne artikel.

I afsnittet „Mapper“ vises alle mapperne og deres indhold.

TRIN
2

Dobbeltklik på den for at åbne en mappe. Når mappen åbnes, vises undermapper og patientundersøgelser. Det næste skærmbillede tages, når „Undermappe I“ åbnes.

TRIN
3

Sidens overskrift giver dig mulighed for at navigere fra den overordnede mappe til undermapperne. Du vil se navnet på den aktuelt åbnede mappe og dens overordnede mapper øverst.

TRIN
4

For at se billeder og dokumenter i en mappe skal du åbne mappen ved at dobbeltklikke på den. Du vil se alle patientundersøgelser og undermapper i mappen. Du kan se hver ordre i den fil.

TRIN
5

Hvis du dobbeltklikker på en patientundersøgelse, vises alle billeder og dokumenter i den. Du kan finde flere oplysninger om og brug af sektionen Vis i artikler om visning af mediale billeder og dokumenter.

Navigating Folders and Viewing Images and Documents Navigating Folders and Viewing Images and Documents Navigating Folders and Viewing Images and Documents Navigating Folders and Viewing Images and Documents Navigating Folders and Viewing Images and Documents