Flytning af patientbilleder og dokumenter til papirkurven

1

På siden „Patientsøgning“ vil du se alle patientordrer med patientnavn, patient-id, adgangsnr, modalitet, undersøgelsesdato, placering, oplysninger om antallet af kolonner for billeder.

TRIN
2

Klik på patientordren, den vælges og bliver til blå farve, og ordredigering vises. Nu kan patientbilleder og dokumenter flyttes til papirkurven på to forskellige måder. Den første er ved at klikke på ikonet „Flyt til papirkurv“ i menuen. Den anden er at højreklikke på patientordren og klikke på menupunktet „Flyt til papirkurven“

TRIN
3

Når du har klikket på ikonet, vises en meddelelsesboks for at bekræfte, at du flytter patientordren til papirkurven. Klik på „Ja“ for at bekræfte, at du vil flytte ordren til papirkurven. Hvis du ikke vil flytte den til papirkurven, skal du klikke på „Nej“.

TRIN
4

Hvis du klikker på knappen „Ja“, flyttes dokumenter til papirkurven.

TRIN
5

Du kan gendanne dokumenterne eller slette dem permanent. Dokumenter i papirkurven slettes permanent efter 3 dage.

Moving Patient Images and Documents to Recycle Bin Moving Patient Images and Documents to Recycle Bin Moving Patient Images and Documents to Recycle Bin Moving Patient Images and Documents to Recycle Bin Moving Patient Images and Documents to Recycle Bin