Flytning af mapper til papirkurven

1

Mapper kan flyttes til papirkurven fra tre forskellige steder. Den første er fra afsnittet „Mapper“ på hovedskærmen. Den anden bruger formularen „Vælg mappe“, der vises under upload, når medicinske billeder og kliniske dokumenter føjes til mapper. Den tredje bruger formularen „Vælg mappe“, der vises på resultatsiden „Søg“, når patientundersøgelser føjes til mapper. På disse tre placeringer er det visuelle udseende af mapperne, værktøjslinjen og funktionerne identiske, derfor bruges skærmbilleder taget fra afsnittet „Mapper“ i denne artikel. I afsnittet „Mapper“ vises alle mapperne og deres indhold.

TRIN
2

Klik på den mappe, du vil flytte til papirkurven. Når du har klikket, bliver den valgte mappe til blå farve, og hvis du klikker igen, fravælges den. Du kan vælge en eller flere mapper på samme tid ved hjælp af Control- og Skift-tasterne.

Når du har valgt en mappe eller mapper, skal du klikke på ikonet „Papirkurv“ øverst til højre på formularen eller højreklikke og vælge knappen „Fjern“.

TRIN
3

Når du har klikket på ikonet, vises en meddelelsesboks for at bekræfte, at du flytter den valgte mappe til papirkurven. Klik på „Ja“ for at bekræfte, at du vil flytte mappen til papirkurven. Hvis du ikke vil flytte mappen til papirkurven, skal du klikke på „Nej“.

TRIN
4

Når du har klikket på „Ja“, flyttes den eller de valgte mapper til papirkurven, og de resterende mapper vises.

Moving Folders to Recycle Bin Moving Folders to Recycle Bin Moving Folders to Recycle Bin Moving Folders to Recycle Bin