Manuel oprettelse af nye patientordrer og tilføjelse af dokumenter

TRIN
1

Billedbehandlingsenheder (røntgen, CT, MR, Ultralyd osv.) Opretter billeder og gemmer dem i en speciel formateret fil kaldet DICOM. Disse filer indeholder oplysninger om undersøgelsen og patienten såsom patientens navn, patient-id, studiedato osv. Når denne type filer uploades til vores system, kan vi udtrække de nødvendige oplysninger og oprette patientjournalen i PostDicom.

Hvis du kun har PDF-, BMP-, JPG-, MP4- eller lignende filer, er det ikke muligt for os at udtrække undersøgelses- og patientinformationen fra disse filer. Derfor skal du først oprette en patientordre for at uploade disse filer. Derefter kan du føje disse filer til den oprettede patientordre.

Følg nedenstående procedure for at oprette en patientordre og tilføje dine filer til den patientordre.

Klik på knappen „Opret ordre“ på fanen „Søgeresultater“

TRIN
2

Alternativt, hvis det er synligt, kan du klikke på ikonet „Opret ordre“.

TRIN
3

Opret ordreformular vises på skærmen. Fyld de nødvendige felter og klik på knappen „Opret“. Dette opretter en patientordre med de oplysninger, du har angivet.

TRIN
4

Søg efter den oprettede patientordre og højreklik på den.

Klik derefter på menupunktet „Tilføj -> Tilføj dokument“.

TRIN
5

Vælg de billeder eller dokumenter, du vil tilføje. Og klik på knappen „Tilføj“. Dette vil uploade de valgte filer til din PostDicom-konto og knytte de uploadede filer til den valgte patientordre.

TRIN
6

Valgte filer vil blive uploadet.

TRIN
7

Dobbeltklik på patientordren for at se de filer, du uploadede.

TRIN
8

Endelig kan uploadede filer ses på fanen Vis.

Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents Manually Creating New Patient Orders and Adding Documents