Manuel oprettelse af patientordrer

1

Følg nedenstående procedure for at oprette en ny patientordre.

Klik på knappen „Opret ordre“ på fanen „Søgeresultater“

TRIN
2

Alternativt, hvis det er synligt, skal du klikke på ikonet „Opret ordre“.

TRIN
3

Opret ordreformular vises på skærmen. Fyld de nødvendige felter og klik på knappen „Opret“. Dette opretter en patientordre med de oplysninger, du har angivet.

TRIN
4

Du kan søge og se detaljerne i den oprettede patientordre.

Manually Creating Patient Orders Manually Creating Patient Orders Manually Creating Patient Orders Manually Creating Patient Orders