Administration af brugerindstillinger

1

Efter login skal du vælge „Kontostyring“ og klikke på „Åbn“.

TRIN
2

Klik på „Brugerindstillinger“ på venstre side af siden.

TRIN
3

Når du har klikket, åbnes siden „Brugerindstillinger“. Du vil se alle underbrugere på din konto med fornavn, efternavn, brugernavn, type og aktiv/passiv information.

Du kan tilføje en underbruger ved at klikke på knappen „Tilføj bruger“ øverst til højre på siden.

TRIN
4

Når du klikker på knappen, åbnes formularen Tilføj bruger. Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger, og klik derefter på knappen „Opret“.

TRIN
5

Den nyoprettede bruger vises på listen Brugere.

TRIN
6

På listen Brugerindstillinger kan brugeradgang til kontoen suspenderes ved at deaktivere brugeren. Når du opretter brugeren, vil den være inaktiv status og vises i blå farve. For at deaktivere det skal du klikke på det aktive/inaktive ikon. Det bliver til hvid farve.

TRIN
7

For at slette brugeren skal du vælge den bruger, du vil slette, ved at klikke på afkrydsningsfeltet i venstre side af Brugere. Hvis du vil slette alle brugere, skal du klikke på afkrydsningsfeltet i venstre side af overskriften.

TRIN
8

Når du har valgt de brugere, der skal slettes, skal du klikke på ikonet Slet øverst til højre i overskriften.

TRIN
9

Når du har klikket på ikonet Slet, vises en bekræftelsesmeddelelsesboks. Klik på „Ja“ for at bekræfte, at du vil slette den valgte bruger. Hvis du ikke vil slette dem, skal du klikke på „Nej“.

TRIN
10

Når du har klikket på „Ja“, slettes den valgte bruger, og følgende meddelelse vises nederst til højre på siden.

Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings Managing User Settings