Administration af placeringsindstillinger

1

Efter login skal du vælge „Kontostyring“ og klikke på „Åbn“.

TRIN
2

Klik på „Locaiton Settings“ på venstre side af siden.

TRIN
3

Siden Placeringsindstillinger åbnes, og kontoens placeringer vises. Hver konto har en standardplacering, der oprettes ved hjælp af kombinationen Navn og Efternavn. Du kan ændre navnet på placeringen eller bestemme rapportudskrivningsindstillinger ved at klikke på ikonet „Rediger placering“.

TRIN
4

Når du har klikket, vises formularen „Rediger placering“. På denne formular kan du redigere navnet og adressen på placeringen. Efter redigering skal du klikke på knappen „Gem“.

TRIN
5

Du kan også bestemme indstillingerne for rapportudskrivning i dette felt. Klik på „Rapportudskrivningsindstillinger“ på øverste side af feltet.

TRIN
6

I denne formular kan du redigere indholdet af din rapport ved at uploade et logo og indtaste tekst eller patientoplysninger. Du kan se forhåndsvisningen af rapporten i højre side af formularen. Udfyld de relaterede emner og klik på knappen „Gem“.

TRIN
7

Hvis du har mere end én placering, kan du oprette nye placeringer. For at tilføje placering skal du klikke på knappen „Tilføj placering“ øverst til højre på siden.

TRIN
8

Når du klikker på knappen, åbnes formularen Tilføj placering. Udfyld formularen med navn og adresse, og klik derefter på knappen „Opret“.

TRIN
9

Den placering, du har tilføjet, vises på placeringslisten.

TRIN
10

Hvis du vil slette en placering, skal du vælge placeringen. Når du har valgt, skal du klikke på ikonet „Slet“ øverst til højre i feltet.

TRIN
11

Når du har klikket på ikonet, vises en meddelelsesboks. Klik på „Ja“ for at bekræfte, at du vil slette placeringen. Hvis du ikke vil slette det, skal du klikke på „Nej“.

TRIN
12

Når du har klikket på „Ja“, slettes den valgte placering, og de resterende placeringer vises på listen.

Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings Managing Location Settings