Sådan konverteres DICOM-billeder til BMP

1

For at downloade billeder skal du højreklikke på den patientundersøgelse, du vil downloade, og vælg „Download patientordre“ i kontekstmenuen.

TRIN
2

Vælg den serie, der skal downloades.

TRIN
3

Vælg BMP.

TRIN
4

Vælg det filformat, du vil downloade. Hvis du skal udskrive det downloadede billede på cd-/dvd-medier, kan du downloade det i ISO-format og udskrive det direkte på cd-/dvd-medier.

TRIN
5

Klik på knappen „Download“.

TRIN
6

Klik på knappen „Ja“ for at åbne joblisten.

TRIN
7

Et job med typen 'Download Patientordre' er blevet tilføjet til din jobliste. Når jobbet er afsluttet, starter downloadet automatisk. Hvis det ikke starter, kan du klikke på knappen 'Download' (1).

How to convert DICOM images to BMP How to convert DICOM images to BMP How to convert DICOM images to BMP How to convert DICOM images to BMP How to convert DICOM images to BMP How to convert DICOM images to BMP How to convert DICOM images to BMP