Rediger DICOM-tags

1

Højreklik på patientordren, og klik på menupunktet „Rediger DICOM-tags“.

TRIN
2

På denne skærm kan du foretage ændringer i oplysningerne i det viste DICOM-tag. Du kan udfylde de tomme og omdanne dem til tomme data.

TRIN
3

Du kan skrive nye værdier i DICOM-tags, som du vil foretage ændringer, og klik derefter på Rediger tags.

TRIN
4

Klik på knappen „Ja“ for at se joblisterne.

TRIN
5

Når den anonyme proces er afsluttet, skal du lukke denne formular og søge igen.

TRIN
6

Efter søgning vil du se patientordren.

Edit DICOM Tags Edit DICOM Tags Edit DICOM Tags Edit DICOM Tags Edit DICOM Tags Edit DICOM Tags