Sletning af billeder og mapper permanent

1

Når du har flyttet dine billeder og mapper til papirkurven i henhold til artiklen „Flytte mapper til papirkurven“, vises de fortsat i papirkurven. Klik på ikonet „Genbrug“ øverst til højre på siden for at se billederne eller mapperne i papirkurven.

TRIN
2

Når du har klikket på ikonet, åbnes papirkurven. Du kan se alle billeder og dokumenter, der er flyttet her før.

TRIN
3

Klik på den mappe eller det billede, du vil slette permanent. Når du har klikket, vises den valgte mappe i blå farve, og hvis du klikker på den igen, vil den blive fravalgt. Du kan vælge en eller flere mapper.

TRIN
4

Når du har valgt, skal du klikke på ikonet „Slet“ øverst til højre i formularen for at slette mappen permanent.

Den seneste version af PostDiCom har knapperne „Tøm papirkurv“ øverst til venstre i formularen. Du kan tømme papirkurven med det samme ved at trykke på denne knap. (Du kan ikke fortryde denne proces, vær forsigtig.)

TRIN
5

Når du har klikket på ikonet, vises en meddelelsesboks for at bekræfte, at du sletter mappen permanent. Klik på „Ja“ for at bekræfte, at du vil slette mappen permanent. Hvis du ikke vil slette det, skal du klikke på „Nej“.

TRIN
6

Når du har klikket på „Ja“, slettes mappen permanent.

Deleting Images and Folders Permanently Deleting Images and Folders Permanently Deleting Images and Folders Permanently Deleting Images and Folders Permanently Deleting Images and Folders Permanently Deleting Images and Folders Permanently