Ændring af adgangskode

1

Klik på „Indstillinger“.

2

Klik på menupunktet „Skift adgangskode“ i feltet profilindstillinger. Indtast din nuværende adgangskode, nye adgangskode og den nye adgangskode igen i henholdsvis relaterede felter. Hvis din nye adgangskode ikke opfylder nedenstående betingelser, vises et krydstegn i højre ende af feltet. Når din adgangskode er acceptabel, vises et krystegn i højre ende af feltet.

TRIN
3

Når du har udfyldt alle felterne korrekt, skal du klikke på knappen „Opdater“, og derefter vises følgende infoboks. Klik på „OK“ for at lukke boksen.

Changing Password Changing Password Changing Password