Skift standardsøgeparametre

1

Klik på „Indstillinger“.

2

Klik på menupunktet „Standard søgeparametre“ i feltet søgeindstillinger.

TRIN
3

Klik på kombinationsfeltet „Søg standarddatofilter“ og indstil standarddatofilteret.

TRIN
4

Klik på kombinationsfeltet „Søg standarddatointerval“ og indstil standarddatointervallet.

TRIN
5

Hvis det er nødvendigt, skal du ændre „Maksimalt antal søgeresultater“. Bemærk, at indstilling af et højere tal kan påvirke ydeevnen.

TRIN
6

Klik på knappen „Anvend“.

TRIN
7

Klik på „OK“ og log ud. Og log ind på din PostDiCom igen.

TRIN
8

Når du logger ind, vælges standardsøgeparametre fra søgeområdet.

Change Default Search Parameters Change Default Search Parameters Change Default Search Parameters Change Default Search Parameters Change Default Search Parameters Change Default Search Parameters Change Default Search Parameters Change Default Search Parameters