Brug af CD Viewer til macOS Sonoma

1

Hvis du vil downloade billeder med CD Viewer, skal du åbne den patientundersøgelse, du vil downloade.

TRIN
2

Klik på knappen 'Download', der er øverst til venstre på skærmen.

TRIN
3

(1) Vælg den serie, der skal downloades. (2) Vælg 'DICOM' format. (3) Vælg 'ZIP' format, du vil downloade. (4) For at tilføje en fremviser skal du vælge indstillingen 'Tilføj seer' og vælge macOS-operativsystemet. Denne mulighed tilføjer applikationen 'PostdiComcdViewer', som er ca. 100 MB i størrelse. Klik til sidst på knappen 'Download'.

TRIN
4

'Downloaden' er føjet til joblisten som et serverjob. Ved at klikke på knappen 'Ja' kan du få adgang til joblisten og se dine fremskridt.

TRIN
5

Et job med typen 'Download Patientordre' er blevet tilføjet til din jobliste. Når jobbet er afsluttet, starter downloadet automatisk. Hvis det ikke starter, kan du klikke på knappen 'Download' (1).

TRIN
6

Klik på mappeikonet (1) for at se download-mappen.

TRIN
7

Dobbeltklik på den downloadede ZIP-fil. MacOS pakker filen ud til en mappe.

TRIN
8

Dobbeltklik for at pakke mappen ud og indtaste den. Dobbeltklik på filen 'PostDICOMCDViewer.zip'. Denne fil udpakkes som 'PostdiComcdViewer.app' applikation.

TRIN
9

Dobbeltklik på applikationen 'PostdicomcdViewer.app'. Da programmet downloades fra internettet, ønsker macOS, at du tillader programmet at køre.

TRIN
10

Hvis du ser fejlen i trin 9, skal du gå til 'Systemindstillinger' på din computer og vælge fanen 'Privatliv og sikkerhed'.

TRIN
11

Klik på knappen „Åbn alligevel“.

TRIN
12

For at fortsætte skal du indtaste din adgangskode eller bruge dit touch-id og klikke på knappen „Åbn alligevel“ igen.

TRIN
13

Herefter vil du se en anden advarselsskærm. Klik på knappen 'Åbn'.

TRIN
14

'PostDicomcdViewer.app' applikation kører på macOS. Når appen er åbnet med succes, modtager du en anden fejlmeddelelse. Luk denne meddelelse ved at klikke på knappen 'OK'.

TRIN
15

Klik på knappen 'Åbn en anden (DICOMDIR) 'øverst i applikationen. Vælg derefter DICOMDIR fil.

TRIN
16

Du kan begynde at bruge applikationen.

CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma CD Viewer Usage for MacOS Sonoma