Anmærkninger

1

På siden „Patientsøgning“ vises alle patientordrer på din konto. Dobbeltklik på den rækkefølge, du vil se billederne. Siden „Vis“ åbnes. Klik på ikonet „Værktøjer“ øverst til venstre på siden.

Når du har klikket, vises værktøjssektionen. I første omgang er der i feltet „Annotationer“ ikke valgt nogen kommentar. Du kan vælge en kommentar og begynde at foretage målingen.

TRIN
2

Når du har klikket, vises værktøjssektionen. Dette felt omfatter lineal, vinkel, elliptisk ROI, krydslineal, spindelvinkel, pil og ryd og ryd alle ikoner. Relaterede links er under siden.

Før du bruger annoteringer, skal du få vist et billede i vinduet. Når du klikker på ikonet, bliver det til blå farve, og det valgte annotationstegn vises nederst på musemarkøren.

Annotations Annotations