Tilføjelse af patientordrer til mapper

1

På siden „Patientsøgning“ vil du se alle patientordrer med patientnavn, patient-id, adgangsnr, modalitet, undersøgelsesdato, placering, oplysninger om antallet af kolonner for billeder.

TRIN
2

Klik på patientordren, den vælges og bliver til blå farve, og ordredigering vises. Nu kan patientordrer føjes til mapper på to forskellige måder. Den første er ved at klikke på ikonet „Tilføj ordre til en mappe“. Den anden er at højreklikke på patientordren og klikke på menupunktet „Tilføj til mappe“.

TRIN
3

Formularen „Tilføj til mappe“ vises, og alle mapperne og deres indhold vises. Klik på den mappe, du vil føje til ordren. Den valgte mappe bliver til blå farve, og hvis du klikker på den igen, fravælges den. Når du har valgt destinationsmappen, skal du klikke på knappen „Føj til mappe“ for at afslutte mappevalgprocessen.

TRIN
4

Når du har klikket på „Tilføj til mappe“, føjes patientordren til destinationsmappen. På siden „Mapper“ vil du se, at antallet af ordrer i mappen stiger med en.

TRIN
5

Når du åbner destinationsmappen ved at dobbeltklikke på den, vises den patientrækkefølge, du har tilføjet, i mappen.

TRIN
6

Hvis du vil fjerne patientordren fra mappen, kan du følge to forskellige måder. For den første skal du klikke på ordren for at vælge den, og klik derefter på ikonet „Fjern“ øverst til højre i feltet. For den anden skal du højreklikke på ordren og derefter klikke på ikonet „Fjern“.

TRIN
7

Når du har klikket, vises en meddelelsesboks. Klik på „Ja“ for at bekræfte, at du vil fjerne ordren fra mappen. Hvis du ikke vil fjerne det, skal du klikke på „Nej“.

TRIN
8

Når du har klikket på „Ja“, fjernes den valgte ordre fra mappen.

På denne måde kan du tilføje enhver patientundersøgelse til en hvilken som helst mappe.

Adding Patient Orders to Folders Adding Patient Orders to Folders Adding Patient Orders to Folders Adding Patient Orders to Folders Adding Patient Orders to Folders Adding Patient Orders to Folders Adding Patient Orders to Folders Adding Patient Orders to Folders