Tilføjelse af dokumenter til patientordrer

1

Hvis du har PDF-, BMP-, JPG-, MP4- eller lignende filer, kan du tilføje disse filer til de eksisterende patientordrer.

Følg nedenstående procedure for at tilføje dine filer til eksisterende patientordrer.

Søg efter den patientordre, du vil føje dokumenter til. Og højreklik på det. Klik derefter på menupunktet „Tilføj -> Tilføj dokument“.

TRIN
2

Vælg de billeder eller dokumenter, du vil tilføje. Og klik på knappen „Tilføj“. Dette vil uploade de valgte filer til din PostDicom-konto og knytte de uploadede filer til den valgte patientordre.

TRIN
3

Valgte filer vil blive uploadet.

TRIN
4

Dobbeltklik på patientordren for at se de filer, du uploadede.

TRIN
5

Endelig kan uploadede filer ses på fanen Vis.

Adding Documents to Patient Orders Adding Documents to Patient Orders Adding Documents to Patient Orders Adding Documents to Patient Orders Adding Documents to Patient Orders